Slivovice s medem a citronem a zázvorem recepty

Zázvorový čaj

Zázvorový čaj

slivovice (podle chuti. Přidáme citron podle chuti a dosladíme medem (min. Postup přípravy receptu. Nemusí být, je dobrý i bez ní
Zázvorový sirup + přírodní tipy proti nachlazení

Zázvorový sirup + přírodní tipy proti nachlazení

Někdy ke studené vodě na první zábal přidávám také trochu slivovice nebo naopak eukalyptové esence. V zimě třeba s vlažnou vodou a citronem, nebo místo medu do čaje, a v létě parádně osvěží s kostkami ledu, limetkou, mátou a perlivou vodou
5 tipů jak skoncovat s rýmičkou

5 tipů jak skoncovat s rýmičkou

Slivovice. Černý čaj se zázvorem. Uvařte si čaj, do něj přidejte na kousky nakrájený nebo nastrouhaný kousek zázvou, čaj trochu zchladne, přidejte citron a med
Gastronomie s příběhem

Gastronomie s příběhem

O podnikání v oboru gastronomie sní snad každá druhá žena. Bylinky, oleje & octy z Vysočiny. Cena. Většina se ale zalekne překážek, již v podobě různých legislativních omezení či finančních nákladů, které s sebou rozjezd podnikání přináší
KUŘE 214x JINAK

KUŘE 214x JINAK

lžíce rajčatového protlaku, trocha meruňkovice, slivovice nebo koňaku. feferonkou a zázvorem a společně pod poklicí dusíme do poloměkka
Týdenní plán na přírodní vyléčení chřipky

Týdenní plán na přírodní vyléčení chřipky

Pokud máte, můžete si do čaje přidat malého panáčka domácí slivovice. Léčení medem a skořicí. Pokud začínáte pociťovat šimrání nebo pálení v krku a nose, začínají vás pobolívat klouby, pokašláváte, máte zvýšenou teplotu, méně energie a toužíte nevylézt z postele, měli byste co nejdříve zahájit přírodní léčbu, aby se vám nemoc nerozjela na několikatýdenní martyrium a vyhnuli jste se antibiotikům na chřipku nebo angínu

Třicet dobrých rad na chřipku

A denně ne víc než dva decilitry kvalitního vína nebo skleničku slivovice. Pít čaj s citronem je také dobré, protože citron obsahuje bioflavonoidy, díky kterým se vitamin C lépe vstřebává

Sušené ovoce k obědu i k večeři

Kuskus připravíme podle návodu na obalu, dochutíme mletým zázvorem, solí, pepřem, nastrouhanou kůrou z chemicky neošetřeného citronu, citronovou šťávou a vmícháme nakrájené meruňky, okurku a meduňku