Pikantní buřty na pivu recepty

Buřty na černém pivu a zelenině

Buřty na černém pivu a zelenině

Buřty oloupeme a podélně rozpůlíme. Dáme do pekáčku, přidáme nakrájenou zeleninu, zalijeme omáčkou a pivem a pečeme cca na 160° do změknutí zeleniny. 1 lahvička Cikánské omáčky nebo pikantního kečupu

Pikantní buřty na pivu

Buřty (nejlépe učňovské spojované provázkem a ne sponkou) oloupeme a podélně nařízneme. Ke konci můžeme buřty poklást plátkovým sýrem a nechat dopéct

Pikantní buřty v pivu a kečupu

Oloupané buřty podélně až za střed nařízneme, řez pomázneme po obou stranách hořčicí a popaprikujeme malou špetičkou papriky, dále do řezu vložíme kolečko cibule a dva až tři plátky česneku

Pikantní buřty

Buřty a cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Papriky očistíme a nakrájíme na menší kousky. Buřty, cibuli a papriky naskládáme do sklenice, zalijeme je připraveným nálevem, sklenici uzavřeme a uložíme alespoň na dva dny do chladu proležet

Pikantní nakládané buřty

Buřty a cibuli oloupeme a nekrájíme na kolečka. Papriky očistíme a nakrájíme na menší kousky. Buřty, cibuli a papriky naskládáme do sklenice a zalijme teplým nálevem