Pastika veprova recepty

Paštika

Paštika

Vepřové maso(lalok,bůček) a játra umeleme a vše dobře promícháme. Mléko použijeme trvanlivé. Plníme do malých skleniček s uzávěrem a 1 hodinu zaváříme při teplotě 60-70 stupňů
1 0
Domácí játrová paštika

Domácí játrová paštika

Postup přípravy receptu. Lalok uvaříme s mrkví, petrželí a masoxem, vepřové osolíme a posypeme česnekem, přidáme trošku sádla, podlijeme vodou a upečeme, vepřová játra orestujeme na cibulce (nesolíme), po vychladnutí vše umeleme, přidáme rozehřáté sádlo, paštikové koření a podle chuti sůl a vše důkladně promícháme, plníme do sklenic a zavaříme na 100°C asi 1,5 hod
27 0
Husa pro 4

Husa pro 4

Do našich krajin se vrací zvyk svatomartinské husy. Stává čím dá populárnější a z vesnických domácností a statků se dostává i do měst a nejedna restaurace v období martinských posvícení husu připravuje
3 0
Zvolenské závitky

Zvolenské závitky

Postup přípravy receptu. Mäso pokrájame na rezne,osolíme,okoreníme a naklepeme. Natrieme každý plátok paštétou a šampiňónmi podusenými na troche masla,ktoré sme osolili,okorenili a posypali kmínom
1 0
Jídelníčky: konečně víkend

Jídelníčky: konečně víkend

Zdravím. Zasloužený víkend je za mnou a s ním i spousta odpočinku a několik novinek. Kromě velkého pokroku při psaní bakalářky mám radost i z jedné oslavy, na kterou jsem v neděli vyrazila - prima lidé a spousta dobrého jídla a pití
0 0