Maso se syrem recepty

Palačinky se sýrem a masem

Palačinky se sýrem a masem

Naplněné palačinky masovou směsí vložte do zapékací mísy, potřete je majonézou s jemně nasekanými lístky bazalky a posypte strouhaným sýrem
Mleté maso zapečené v omeletě se sýrem

Mleté maso zapečené v omeletě se sýrem

Můžeme servírovat. Na olivovém oleji si orestujeme na plátky žampiony, přidáme mleté maso, trochu olivového oleje, ale ne moc, aby směs nebyla mastná a asi 20 minut dusíme. Vše důkladně promícháme a asi 10 minut společně podusíme aby se vše spojilo
Mleté maso se sýrem

Mleté maso se sýrem

Mleté maso smícháme se solí a pepřem. Až se sýr roztopí, dochutíme a podáváme. Postup přípravy receptu. Mleté maso smícháme se solí a pepřem
Pizza s mletým masem a se sýrem

Pizza s mletým masem a se sýrem

Jakmile se odvaří voda, přidáme maso, cukr, sůl, pepř a rajčatový protlak. Potřeme masovou směsí, posypeme kořením na pizzu a sýrem
Karbanátek se sýrem

Karbanátek se sýrem

Mleté maso vymícháme s vejcem a sýrem, osolíme, opepříme. Postup přípravy receptu. Mleté maso vymícháme s vejcem a sýrem, osolíme, opepříme
Čevabčiči se sýrem

Čevabčiči se sýrem

Maso smícháme s vejcem nastrouhaným sýrem a kořením, koření dáme podle chuti, dle hustoty přidáme strouhanku
Krůtí se sýrem a žampióny

Krůtí se sýrem a žampióny

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší kousky, nebo na nudličky. Sýr nakrájíme na kostičky, žampióny a česnek nasekáme na drobno
Gnocchi se špenátem a kuřecím masem

Gnocchi se špenátem a kuřecím masem

4) zatímco se nám rozpouští špenát, připravíme si na pánvi na nudličky nebo kostky nakrájené kuřecí maso. 5) až se špenát úplně rozpustí, přidáme maso a ještě chvíli necháme na mírném ohni
Pizza se smetanou, špenátem a kuřecím masem

Pizza se smetanou, špenátem a kuřecím masem

Mezitím si kuřecí maso nakrájíme na kousky a spolu s oblíbeným kořením krátce orestujeme na pánvi. Těsto vypracujeme v domácí pekárně na program Těsto (suroviny klademe v pořadí tekuté-sypké) nebo běžným způsobem tak, že z vlažné vody, droždí, cukru a trochy mouky uděláme kvásek, který po vykynutí zpracujeme se zbývající moukou, solí a olejem ve vláčné těsto, které necháme vykynout (klidně i přes noc v lednici)