Marináda na žebra recepty

Grilovaná žebra

Grilovaná žebra

Vepřová masitá žebírka naporcovaná od hodného řezníka dle našich požadavků dobře osolíme a opepříme. Připravíme si vhodný motouz a smotáme pásy vepřových žeber masovou stranou dovnitř – tedy tak, že žeberní blána bude zvenčí smotku
12 0
Hovězí žebra

Hovězí žebra

U nás bohužel takřka nejde sehnat americký typ, který se dá použít na grilování, ale i naše česká se dají perfektně připravit v troubě
4 0
Hovězí žebra na pivu

Hovězí žebra na pivu

No takže jsem koupila dvoje žebra s tím, že budou na někdy jako železná zásoba. Jo jo, je advent, všichni postují o sto sedm recepty na cukroví, jenom Terezka nic
1 0
Pečená žebra

Pečená žebra

Žebra dáme na plech pomazaný olivovým olejem a pomažeme marinádou smíchanou ze všech surovin (dáváme tak od oka a nakonec ochutnáme, zda není málo slaná)
0 0
Brasírovaná hovězí žebra

Brasírovaná hovězí žebra

marináda. Smícháme suroviny na marinádu a naložíme do ní maso. Maso vyjmeme, stěrkou z něj setřeme marinádu (ponecháme ji v kastrolu) a opečeme na pánvi s olejem ze všech stran dohněda
12 0
Pikantní medová žebra

Pikantní medová žebra

Z uvedených surovin vyšleháme marinádu, do které vložíme naporcované maso a necháme marinovat. Marinovaná žebra vložíme do trouby, přelijeme zbylým nálevem a pečeme při 200°C nejméně hodinu a půl
9 0
Žebírka z Kolkovny

Žebírka z Kolkovny

Marináda. Vepřový bok si nakrájíme podél kosti na kousky, dáme do hrnce s vodou (maso by mělo být ponořené), přidáme pepř, bobkový list, sůl a nové koření a vaříme na mírném ohni cca hodinku a půl
11 0