Albert v kuchyni od jara do zimy recepty

Albert v kuchyni od jara do zimy

Albert v kuchyni od jara do zimy

Albert v kuchyni od jara do zimy, AHOLD Czech Republic, a. Jedná se o náhodný výběr kuchařky (S Albertem ani Aholdem nemám nic společného, ale zdroj uvádět musím), zejména kvůli zajímavým receptům
Albert 163: Brusinkové muffiny

Albert 163: Brusinkové muffiny

Můžete je podávat i pocukrované cukrem moučka. Do každého to vyjde cca do dvou třetin. Když je porovnám s ostatními muffiny (recept č
Albert 137: Duhový coleslaw

Albert 137: Duhový coleslaw

) takže nám hezky křupalo a bílý jogurt došel, tak jsem použila ušlehanou smetanu. Rychle připravený a velmi chutný salát
Albert 146: Ořechy po prababičce

Albert 146: Ořechy po prababičce

Těsto je dost sypké a je potřeba ho hodně zapracovat. Jestli zatím bylo cukroví spíše rychlé a snadné, tak toto dá dost práce
Albert 144: Rumové kuličky

Albert 144: Rumové kuličky

Všechny přísady jsem smíchala dohromady do celistvé hmoty - je trochu lepivější, tak jsem jí dala ještě na půl hodiny do lednice
Albert 161: Bombardino

Albert 161: Bombardino

V kuchyni mi krásně kvete Hvězdník, posílám pro lepší náladu v tom deštivém počasí. Zvlášť si ušlehejte smetanu, svařenou směs dejte do pohárků, ozdobte smetanou a posypejte kakaem
Albert 131: Karamelové řezy snů

Albert 131: Karamelové řezy snů

Jelikož v receptu není uvedena velikost formy, ve které se má základový piškot péct, tak jsem si zvolila tak nějak odhadem svojí, sice se do ní moučník jen tak tak vešel (no trochu přetekl), ale všechny vrstvy jsou tím pádem poměrně bohaté
Albert 155: Vánočka v pudinku

Albert 155: Vánočka v pudinku

Zkusila jsem poloviční dávku, konzistence trochu připomíná zemlbábu, kterou nemusím, ale zároveň je částečně křupavá, jahodový džem dodává zajímavou chuť a celkově to vlastně není úplně špatné a pokud máte zbytek vánočky a nevíte co s ním
Albert 147: Křupavé košíčky s karamelem

Albert 147: Křupavé košíčky s karamelem

Po deseti minutách jsem je vyjmula z vody, osušila a opekla na pánvi. Příprava košíčků je snadná, ale na první pokus jsem se držela doby pečení v receptu a košíčky byly téměř připálené
Albert 142: Perníčky

Albert 142: Perníčky

Jediné, co jsem nečekala bylo to, že hodně vyskočily a vytištěné nápisy, na které jsem se těšila, nejsou až tak dobře čitelné
Albert 149: Tafelspitz

Albert 149: Tafelspitz

Kombinace masa se zeleninou a křenovým dipem s fazolkami je jednoduše výborná. Je to takové zajímavé jídlo, na které asi nejsme doma chuťově zvyklí, ale potěšilo svojí poctivou chutí
Albert 167: Knedlo vepřo zelo

Albert 167: Knedlo vepřo zelo

Cibuli nakrájenou na tenká kolečka jsem pokladla na dno pekáčku a na ni položila maso, přidala jsem trochu sádla na každou stranu a zalila sklenicí vody
Albert 133: Pomalu pečený roastbeef

Albert 133: Pomalu pečený roastbeef

Maso jsem takto upravovala poprvé v životě a bála jsem se, že se mi nepovede, protože jsem měla větší kus masa než je v receptu a neznala jsem přesnou váhu, tak jsem odhadovala dobu pečení a kupodivu se maso moc povedlo a takhle studené plátky s křenem, hmmmm