UTAHANÉ PRASÁTKO, NEBOLI PULLED PORK V LEHKÉ BRIOŠCE
Nuselská kuchta uvádí ...
Nuselská kuchta uvádí ...
  • Ohodnoťte tento recept!
  • Vaše hodnocení
Celkové hodnocení 0 (0 hodnocení)
12

Přísady

  • Na pašíka
  • 1-1,5 kg plecka
  • 170 g medu
  • 150 ml hrnku vody nebo vývaru
  • 130 ml balzamikového octa
  • 70 ml sojové omáčky
  • 4 lžíce hoisin omáčky
  • 1 střední cibule nakrájené na drobno
  • 4 cm zázvoru, nastrouhaného
  • 4-5 stroužků česneku (střední velikosti), utřeného
  • 3 lžíce vody
  • 1 lžíce škrobu - bramborový, kukuřičný, tapiokový
  •  
  • Na briošky
  • 3 lžíce teplého mléka
  • 250 ml vlažné vody
  • 2,5 lžičky cukru
  • 1 balíček sušeného droždí (7 g)
  • 2 vejce (jedno je na potření briošek, mně stačilo jedno křepelčí)
  • 1,5 lžičky soli
  • 3 lžíce másla
  • 430 g hladké mouky

Postupy

Komentáře

Pro napsání komentáře Přihlásit se nebo Zaregistrujte se

Napsat komentář...