Svíčková
FoodLover
FoodLover
  • Ohodnoťte tento recept!
  • Vaše hodnocení
Celkové hodnocení 0 (0 hodnocení)
0

Přísady

  • 200 ml smetany ke šlehání
  • 300 g mrkev
  • 150 g celeru
  • 150 g petržel
  • 1 cibule
  • 50 g másla
  • 1 citron
  • ocet podle chuti
  • cukr
  • olej
  • 1 lžíčka horčice
  • nové koření (š kusy), bobkový list (2 kusy), tymián (1 lžička), celý černý pepř (5 kusů)
  • 1 lžíce nakládaných brusinek
  • 1 kg hovězího maso (ideálně svíčková, dá se použít i hovězí zadní)
  • špek na prošpikování
  • 50 g máslasůlposekaná hladkolistá petrželka
  •  
  • K podávání

Postupy

Komentáře

Pro napsání komentáře Přihlásit se nebo Zaregistrujte se

Napsat komentář...