REBARBOROVÝ KOLÁČ S RICOTTOU
SMOOTH COOKING aneb vaříme hladce
SMOOTH COOKING aneb vaříme hladce
  • Ohodnoťte tento recept!
  • Vaše hodnocení
Celkové hodnocení 0 (0 hodnocení)
3

Přísady

  • 500 g rebarbory
  • 250 g ricotty / nebo 250 g nízkotučného tvarohu
  • 50 g roztátého másla
  • 200 ml mléka
  • 2 vejce
  • 20 g vanilkového pudinku (1/2 pytlíku)
  • 100 g krupicového cukru
  • 1 lžička vanilkové pasty nebo extraktu
  • 250 g hladké mouky
  • 1 vejce
  • 120 g másla (žádná Hera apod.)
  • 120 g moučkového cukru
  • jemně nastrouhaná kůra z citronu (pouze tu žlutou část, ta bílá je hořká)

Postupy

Komentáře

Pro napsání komentáře Přihlásit se nebo Zaregistrujte se

Napsat komentář...