Pomalu pečená srnčí kýta
Kitchen story
Kitchen story
  • Ohodnoťte tento recept!
  • Vaše hodnocení
Celkové hodnocení 0 (0 hodnocení)
0

Přísady

  • 2 hodiny
  • 400 g srnčí kýty
  • 50 g špeku
  • 1 cibule
  • 180 g mrkve
  • 100 g petržele
  • 80 g celeru
  • 50 g slaniny
  • 2 stroužky česneku
  • lžíce protlaku
  • 200 ml červeného vína
  • 400 ml hovězího vývaru
  • 1 bobkový list
  • 4 ks nového koření
  • 6 ks celého jalovce
  • 10 kuliček barevného pepře
  • 40 g másla
  • 1 snítek rozmarýnu
  • 1 snítek tymiánu
  • sůl, pepř
  • třtinový cukr
  • stolní olej

Postupy

Komentáře

Pro napsání komentáře Přihlásit se nebo Zaregistrujte se

Napsat komentář...