Pohankové rizoto se špenátem a pečenými žampióny
Mikyna v kuchyni
Mikyna v kuchyni
  • Ohodnoťte tento recept!
  • Vaše hodnocení
Celkové hodnocení 0 (0 hodnocení)
16

Přísady

  • Recept
  • Pro 4 osoby
  • 300 g pohanky
  • 1 litr zeleninového vývaru
  • 2 dl bílého vína
  • 2 hrsti čerstvého špenátu
  • 250 g/1 balení žampiónů
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 4 lžíce másla
  • 4 lžíce nastrouhaného parmazánu
  • 1 palička česneku
  • 1 cibule
  • Čerstvý tymián a pokud máte medvědí česnek
  • Citrón
  • Sůl a pepř

Postupy

Komentáře

Pro napsání komentáře Přihlásit se nebo Zaregistrujte se

Napsat komentář...