Medovník I
Nejedlé recepty
Nejedlé recepty
  • Ohodnoťte tento recept!
  • Vaše hodnocení
Celkové hodnocení 0 (0 hodnocení)
37

Přísady

  • Korpus
  • 400 g hladké mouky
  • 220 g cukru krupice
  • 8 g jedlé sody (1 čajová lžička)
  • 1 zarovnaná kávová lžička soli
  • 100 g medu (3 polévkové lžíce)
  • 3 vejce
  • 3 polévkové lžíce mléka
  • 250 g másla (celá kostka)
  • 50 ml vody (5 polévkových lžic)
  • 60 g cukru krupice (3 polévkové lžíce)
  • 60 ml rumu (5 - 6 polévkových lžic)
  • 1 Salko (slazené zahuštěné mléko v plechovce)
  • 250 g másla (1 kostka)
  • 100 g jader vlašských ořechů
  • Zbytkem krému pomažeme vršek i boky medovníku.
  • Odkrojky z placek rozdrobíme na malé kousky. 4 - 5 polévkových lžic smícháme se zbývající třetinou nastrouhaných vlašských ořechů, posypeme vršek a po částech připlácneme i na boky.

Postupy

Komentáře

Pro napsání komentáře Přihlásit se nebo Zaregistrujte se

Napsat komentář...