Bezlepkový koláč s rebarborou (bez vajec, bez mléka, bez lepku)
Kašulčin švihýc
Kašulčin švihýc
  • Ohodnoťte tento recept!
  • Vaše hodnocení
Celkové hodnocení 0 (0 hodnocení)
7

Přísady

  • Sypké
  • 1 hrnek směsi bezlepkových mouk (použila jsem Natural bezlepkový základ)
  • 1/2 hrnku vanilkové hrašky
  • 1 lžíce chia mouky (Adveni Medical)
  • 1 lžička sody
  • 1 lžička xanthanové gumy
  • 1 lžička koření (kdo co toleruje, skořice, hřebíček, kardamon, trochu pepře, muškátový ořech)
  • 50 gr nasekané kvalitní hořké čokolády (můžete nahradit bílou čokoládou, pokud netolerujete kakao, a úplně nejlepší je použít domácí čokoládu, kterou před sekáním dáme krátce namrazit)
  • 2/3 hrnky banánového pyré
  • 3 lžíce kokosového oleje
  • 3 lžíce melasy
  • 3 lžíce medu
  • 3/4 hrnku vody nebo rostlinného mléka
  • 225 gr očištěné rebarbory

Postupy

Komentáře

Pro napsání komentáře Přihlásit se nebo Zaregistrujte se

Napsat komentář...